Våre hoteller

Metropolis Design Hotel

 

INDEXMEDICA tilbyr sine pasienter overnatting på et veldig komfortabelt hotell ved Gamlebyen i Krakow, ikke langt fra klinikken.  Metropolis Design Hotel er et resultat av modige og sensuelle ideer. Bygget utgjør en ideell kombinasjon av det moderne og funksjonelle, der saftige teksturer og skreddersydde møbler er en eventyrlig fryd for øyet. Hver etasje i hotellet er framstilt i  en annen fargenyanse.

 

60 designerrom

Metropolis Design Hotel har 60 herlige rom som både er moderne og koselige. Kombinasjoner som ble brukt i hotellet  danner et spennende interiør, mens dype fargetoner garanterer et økt humør. Mangfoldige romplaner skaper harmoniske romkomposisjoner.

 

Negresco Bar & 3 Elements Restaurant

Stilige og praktfulle interiører med en koselig atmosfære utgjør et perfekt sted for avslapning eller møter. På den solrike terrassen får man nyte våre deilige matspesialiteter.

Dette kommer til å imponere deg på Metropolis Design Hotel

 • Virtual concierge,
 • 6 fargerike etasjer,
 • 59 skreddersydde designerrom i tre størrelser: S DESIGN, M DESIGN og L DESIGN,
 • Metropolis OVERSIZE SUITE med boblebad på soverommet og utsikt mot Wawelbakken,
 • 3 Elements Restaurant,
 • Konferansesal som kan deles inn i 3 separate konferanserom,
 • Negresco Bar med peis og terrasse,
 • Sjøakvarium,
 • Play Station,
 • Roomservice tilgjengelig døgnet rundt,
 • Vennlig resepsjon,
 • Gratis Internett.

 

 

 

 

Hvordan kommer jeg til Metropolis Design Hotel ?

Metropolis® Design Hotel ligger i selveste sentrum av Gamle byen i Krakow. Boulevarder langs Wisla, Kongeslottet på Wawelbakken og Gamletorget eller det mystiske jødiske kvartalet  ligger i gangavstand fra hotellet. Hotellet ligger kun 2 km fra INDEXMEDICA. Våre pasienter er veldig glad i å slappe av på det komfortable  Metropolis® Design Hotel!

INDEXMEDICA samarbeider bare med utvalgte hoteller i Krakow. Alle hotellene vi samarbeider med tilby våre pasienter en meget god standard med attraktive priser og spesialtilbud for kun våre pasienter, hvis du bestille et rom via INDEXMEDICA.

Det er viktig å ha et fint sted å slappe av etter tannbehandlingen og for å se byen.

Alle hotellene ligger i sentrum av Krakow og / eller i gamlebyen området med kan turistattraksjoner.

Vårt eget hotell i Krakow – få gratis overnatting!

Sodispar apart hotel

Sodispar Apart Hotel

Sodispar Service leilighetene ligger i Krakow og er topp 20 etter TripAdvisor.

Sodispar Krakow leilighetene ligger i de mest sentrale områdene av byen, ved siden av viktigste turistattraksjoner, shoppingområder og underholdning etablissementer. Dette hjemmekoselige innkvarteringen er et fantastisk alternativ til dyre hoteller. Oppdag en komfortabel og rimelig måte å oppleve Krakow fra en insider sitt synspunkt.

Alle leilighetene er fullt møblerte og selvbetjente med eget bad og grunnleggende kjøkkenapparater. Frihet av uavhengig innkvartering kommer sammen med utmerket service og profesjonell hjelp når det er nødvendig.

Det som gjør Sodispar så forskjellig fra kjedehoteller og så elsket blant våre gjester er vår fleksible og individuell tilnærming til hver kunde. Vi gjør alltid vårt beste for å dekke dine individuelle behov – uttrykke dine ønsker og forventninger, og vi vil foreslå et tilbud som passer for deg.

Media

Media Logos