Nobel Biocare/Osstem/MIS implantater

Behandling med tannimplantater er en trygg og effektiv måte å skape et tilnærmet perfekt mekanisk, medisinsk og estetisk resultat.
Det er ikke så mange år siden at den eneste måten å dekke hull i tanngarden var ved å sette på broer over de manglende tennene.
Nå finnes det alternativer til denne behandlingen og alternativene er gjerne både rimeligere, har lengre holdbarhet og ikke minst, gir et bedre medisinsk resultat.

Implantater kan brukes hvis man bare savner en eneste tann, men vi kan også bruke dem hvis man ikke har tenner i det hele tatt – så kan vi plassere 4 eller 6 implantater og lage implantatstøttede proteser eller porselensbroer.

Tannimplantater er den perfekte løsningen for pasienter som mistet noen eller alle tennene. Det er et stort utvalg av alternativer – avhengig av din personlige situasjon.
Vi tilbyr implantater laget av biokompatibelt titan.

På INDEXMEDICA bruker vi bare implantater av høy kvalitet.

Før behandlingen starter, utfører vi fullstendig vurdering, inkludert konsultasjon, undersøkelse og analyser av 3D CT skanninger, som kan gjøres på vårt eget, fullstendig digitalt røntgenrom på stedet. Vi har en CS KODAK CT-skanner som garanterer presis og sikker diagnostikk – for å tilby deg vellykket behandling.

 


 

Nobel Biocare™ 

Nobel Biocare ™-implantater har den lengste kliniske rekorden, siden 1965, da Per-Ingvar Brånemark plasserte den første implantatskruen. I dag er implantater populær og langvarig behandlingsmetode. Det er over 4400 uavhengige vitenskapelige artikler om Nobel Biocare -implantater.

Nobel Biocare ™ tilbyr også et stort utvalg av protetiske distanser og estetiske implantoprotetiske løsninger, for å gjøre smilet ditt enda vakrere.

Nobel Biocare™ er verdensledende innen innovative implantatstøttede tannrestaurasjoner – fra enkelt tann til fullstendig tannløshet.

Nobel Biocare ™er en pioner innen implantologi som har introdusert en rekke løsninger som har blitt den ledende industristandarden.

Nobel Biocare ™ -implantater er en effektiv løsning, som har blitt bevist i mange av kliniske studier. Det er også det beste klinisk dokumenterte implantatsystemet i verden.


 

Osstem

Osstem implantater er kjent og brukt i Norge siden 2008. Osstem er verdens 6. største implantatprodusent og produserer ca 1,5 mill implantater årlig.

 

Osstem representant i Norge:
MaxFac Dental AS
Holmenveien 5G
0374 Oslo
Norge
Postadresse:
MaxFac Dental AS
Postboks 9 Vinderen
0319 Oslo
Norge
Web: www.maxfac.no
Se Osstem implantater sertifikater.


 

MIS implantater

MIS Implants Technologien tilhører til verdens ledende selskaper som tilbyr implantater. MiS er en del av det store konsortium Dentsply Sirona (De produserer slike implantater som Ankylos, Astra Tech og XiVE). Systemet er tilgjengelig i over 65 land som f.ex. Storbritania, Sverige, Tyskland, Frankrike, Portugal og flere. MIS tilbyr full komplett i høyeste kvalitet av tannimplantater, verktøy og regenerative biomaterialer. MIS implantater gir mulighet til å fylle på individuelle tenner samt rekonstruksjon i form av broer eller proteser og rekonstruksjon av hele tannluken. I vår klinikk MIS implantatene er veldig populære og gir våre pasienter mulighet til ny og bredt smil.

 


 

 

Følg oss på Instagram

Facebook
Instagram