Konsultasjonpakke

Gratis konsultasjon pakke

Vi tilbyr gratis konsultasjon pakke og fly pakke*

  • Fly billetter dekket*
  • Gratis en natt oppholdet med frukost på INX Design Hotel****
  • Gratis konsultasjon med undersøkelse
  • Gratis behandlingsplan med detaljer samt utgifter
  • Gratis Røntgen bilder
  • Gratis Velkommen Pakke
  • Gratis henting fra flyplassen i Krakow (Balice)

 

 

 

*Dersom bestemmer du å undergå tannbehandling innen 6 måneder fra konsultasjon og kostnad som står på behandlingsplanen til deg er over 3500€, da flybilletter dine skal bli dekket opptil 115€.
Vi tilbyr to alternativer av booking gratis konsultasjon:

Option 1:
Konsultasjon med bare en natt oppholdet. Du skal besøke tanklinikken vår for første konsultasjon og undersøkelse med Røntgen bilder. Etterpå skal du få detaljert behandlingsplan som lages med spesialister våre. Da kan vi diskutere om planen eller gi nødvendig forklaring. Senere kan du planlegge en tur til Polen slik at vi utfører behandling.

Option 2:
Konsultasjon samt behandling, flybilletter dekket og gratis en natt oppholdet med frukost på Metropolis Design Hotel****. Det anbefales 3-5 oppholdet for konsultasjon og behandling. Vi skal bli glad og gjerne tilpasse individuelt tilbud for ytterligere netter på Metropolis hotell med spesielle priser for pasienter våre.

 

 

 

 

Hvordan bestiller jeg reise?

1. Kontakt oss på epost eller ring oss til å sjekke ledig kapasitet.
2. Bestill flybilletter. Sjekk gjerne med www.norwegian.no eller www.ryanair.com. Både Norwegian og Ryanair har gunstige direkte ruter til Krakow fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Bestill flyet og vi tar oss av resten!
3. Send reiseinfo til oss. Vi trenger fly-nummer og tidspunkt for ankomst til Krakow samt avgang ved hjemreise til Norge. Vi skal gjerne bestille opphold i Metropolis hotell for deg. Vi skal gjerne forberede for deg ditt personlig spesialtilbud for de videre overnattinger på Metropolis hotell i spesial priser for våre pasienter.

Følg oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Facebook
Instagram