Konsultasjonpakke

Gratis konsultasjon pakke

Vi tilbyr gratis konsultasjon pakke 

  • Gratis en natt oppholdet på INX Design Hotel****
  • Gratis konsultasjon med undersøkelse
  • Gratis behandlingsplan med detaljer samt utgifter
  • Gratis røntgen bilder
  • Gratis henting fra flyplassen i Krakow (Balice)

 

pokój

 

 

Vi tilbyr to alternativer av booking gratis konsultasjon:

Option 1:
Konsultasjon med bare en natt opphold. Du skal besøke tannklinikken vår for første konsultasjon og undersøkelse med røntgen bilder. Etterpå skal du få detaljert behandlingsplan som lages med våre spesialister. Da kan vi diskutere om planen eller gi nødvendig forklaring. Senere kan du planlegge en tur til Polen slik at vi utfører behandling.

Option 2:
Konsultasjon samt behandling og en natt gratis oppholdet på INX Design Hotel****. Det anbefales 3-5 dagers opphold for konsultasjon og behandling. Med glede tilpasser vi individuelt tilbud for ytterligere netter på INX Design hotell med spesielle priser for våre pasienter.

 

 

 

 

Hvordan bestiller jeg reise?

1. Kontakt oss på epost eller ring til oss for å sjekke ledig kapasitet.
2. Bestill flybilletter. Sjekk gjerne med www.norwegian.no eller www.ryanair.com. Både Norwegian og Ryanair har gunstige direkte ruter til Krakow fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Bestill flyet og vi tar oss av resten!
3. Send reise info til oss. Vi trenger fly-nummer og tidspunkt for ankomst til Krakow samt avgang ved hjemreise til Norge. Vi kan gjerne bestille opphold på INX Design hotell for deg. Vi kan gjerne forberede personlig spesialtilbud for de videre overnattinger på INX hotell i spesielle priser for våre pasienter.

Følg oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Facebook
Instagram