Tannregulering med Pro Smile

Vi presenterer deg en innovativ metode for kjeveortopedisk behandling som oppfyller de høyeste standardene for tannbehandling.
Leter du etter en trygg, diskret og effektiv metode for å rette tennene? Pro Smile avtakbare skinner er den beste løsningen.

 

 

Hva er Pro Smile tannregulering løsningen?

Pro Smile avtakbare skinner er usynlig korrigerende apparater som beveger tennene i ønsket retning. Pasienten kan ta dem av når som helst uten å besøke tannlegen. Usynlige skinner vil rette tennene uten å forårsake ulempene og ubehaget forbundet med bruk av tradisjonell regulering. Skinnene legger press på tannstillingen i den rettingen vi ønsker å flytte tennene.  Disse skinner er underlagt en detaljert kvalitetskontroll.

Hvordan ser behandlingen med Pro Smile skinner?

Behandlingen begynner med en konsultasjonstime kombinert med en undersøkelse og en skanning av alle tenner med en digital Cerec-skanner. Deretter opprettes en skriftlig behandlingsplan sammen med et kostnadsoverslag. Behandlingsplanen inkluderer også en visualisering av behandlingseffekter. Etter å ha akseptert denne behandlingsplanen, opprettes et individuelt designet sett med kjeveortopediske skinner. Estetisk og sikker emballasje inneholder alle nødvendige deler, tilbehør og informasjonsmateriell for å hjelpe pasienten gjennom behandlingen på en enkel og intuitiv måte.

Individuelle sett med skinner brukes som en del av en personlig behandlingsplan som er utarbaidet basert på pasientens individuelle behov. Takket være skinner blir tennene rettet og behandlingstiden med skinnene er kortere enn ved bruk av tradisjonelle tannreguleringer.

Med Pro Smile skinner er vi i stand til å korrigere tannstillingsfeil og bittfeil.

Varigheten av behandlingen avhenger av det enkelte tilfelle og varierer fra 3 til 12 måneder.

 

Behandlingen med Pro Smile skinner – steg for steg

Etter å ha mottatt skinner

 1. Hvert par skinner må brukes i to uker. Skinnene skal brukes i kronologisk rekkefølge. Individuelle skinnene er merket med påfølgende nummer. Skinnene er også merket med OK og UK. Skinnene merket OK er ment for plassering på overkjeven, og skinnene UK er ment for underkjeven.
 2. Hvis det viser seg at det i ditt tilfelle er nødvendig å fjerne emalje (Interproximal reduksjon (IPR), også kalt interproximal emaljereduksjon) etter å ha brukt det første paret med korrigerende skinner, bør du sette opp timen med den behandlende tannlegen. Informasjon om behovet for å bruke IPR-metoden er inkludert i behandlingsplanen.
 3. Skinnene må skiftes ut hver to uker. For å oppnå den forventede effekten bør pasienten bruke dem i minst 22 timer om dagen, slik at tennene blir gradvis flyttet i riktig stilling.
 4. Pasienten bør besøke eller ta kontakt med med den behandlende tannlegen for en kontroll annenhver måned.
 5. Pasienten bør ta vare på munnhygiene, vaske skinnene regelmessig med kaldt vann og huske å ta dem av ved måltidene.
 6. For å opprettholde den estetiske effekten anbefaler vi å bruke retensjonsskinner, som pasienten får med skinnene. Den settes på umiddelbart etter behandlingen og brukes de første 6 ukene, akkurat som skinnene. Etter det blir retensjonsskinner bare brukt om natten. De hjelper tennene til å bli vant til den nye posisjonen og bevare behandlingseffekten.

 

Fordeler med Pro Smile skinner i forhold til vanlig tannregulering

 • Skinnene er gjennomsiktige og nesten usynlige
 • Ingen synlige metallstrenger som ødelegger smilet
 • Skinnene er perfekt tilpasset – brukskomfort
 • Skinnene er avtakbare og pasienten kan lett ta av dem
 • Pasienten kan se både behandlingsprosessen og den planlagte, endelige effekten før oppstart av behandlingen
 • Skinnene sikrer bedre munnhygiene
 • Nesten smertefri behandlingsprosess
 • Skinnene irriterer ikke kinnene og tannkjøttet
 • Tannregulering med skinnene tar kortere tid

 

Hva vil behandlingen koste?

Konsultasjonstimen, skanning, utarbeidelse av behandlingsplan koster 99 EUR.

Når pasienten bestemmer seg for å starte Pro Smile behandling, refunderes 99 EUR av sluttkostnaden for behandlingen.

Prisen på behandlingen avhenger av antall skinner og varigheten.

Vi vil gi deg en nøyaktig pris på hva din behandling vil koste etter en konsultasjonstime og en skanning av alle tenner med en digital Cerec-skanner.

Den korteste tremånedersbehandlingen koster 1149 – 99 = kun 1050 EUR.

 

Følg oss på Instagram

Facebook
Instagram