Tannlege i Krakow | Om oss

INDEXMEDICA er et selskap som ble dannet i 2006. Målet vårt er å tilby høy kvalitetstannpleie til fornuftige og billige priser. Desember 2008 mottok INDEXMEDICA den internasjonale ISO-sertifikatet (No 75.100.30985) utstedt av TUV Rheinland InterCert. ISO 9001. Dette er den internasjonale standarden som er anerkjent for kvalitetsstyring. Vi har kombinasjonen av et høyt kvalifisert arbeidsteam og de mest avanserte utstyr og materialer for å gi den ultimate førsteklassesbehandlingen. Ved å kunne tilby utvalgte tannleger med internasjonal erfaring i periode og toppkvalitetsmateriale til rimelig priser, har vi nådd vårt mål til en ny og høyere definisjon av tannbehanding.

 

Vi har den høyeste kvaliteten på medisinske tjenester vi tilbyr. Vi sikrer gjennomføringen av kvalitetssystemet i samsvar med internasjonale standarder. Effektivitet og høy kvalitet sikrer god behandling. Alt dette kan bekreftes med vårt ISO sertifikat.

 

INDEXMEDICA tannlegeklinikk tilhører den prestisjefylte gruppen av medisinske selskaper som har sammen fått denne verdifulle sertifiseringen tildelt. Dette er ytterligere bevis på at vi kun tilbyr den høyeste kvaliteten på tjenestene. Sikre pasienttilfredsheten er vår hovedprioritet. INDEXMEDICA ble i juli 2008 også tildelt den høyeste prisen i legeerklæring og i desmeber 2008 fikk vi Business Fair Play sertifikatet. Dette viser til INDEXMEDICA om at vi er en rettferdig og pålitelig selskap, og ikke minst er det noe av det mest prestisjefylte hedrer en bedrift kan få.

 

Hvis det er noen spørsmål knyttet til behandlingen, reisen eller oppholdet så er det bare å ta kontakt med oss og vi hjelper til med å legge det til rette for at du får et mest mulig komfortabelt opphold her i Krakow.

Vi arrangerer også med jevne mellomrom fellesturer for større grupper.

I tillegg til tannbehandling vil vi også legge opp til litt mer opplegg rundt selve turen, for eksempel ved besøk i de berømte saltgruvene i Wieliczka. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon om vår neste felles­tur og om det er mulig å melde seg på, og bli med likesinnede nedover. Hvis dere er en „større gruppe” som ønsker å reise sammen så hjelper vi selvfølgelig til med å organisere en slik tur for dere.

 

Du kan alltid føle deg avslappet og komfortabel hos oss. I vårt vennlige tannlegekontor tar både tannlegen og assistenten vare på hver enkel pasient. Før behandlingen kan pasienter vente i vårt hyggelige venterom, lese blader, drikke kaffe/te eller bruke pc med gratis internett tilgang. Barn som følger med sine foreldre kan spille spill og samtidig passet på av våre ansatte. Vi ligger i hjertet av Krakow.

 

Norsktalende personal i Krakow

Vår daglig leder Jadwiga snakker norsk og vi har også en norsktalende pasientkonsulent Marika på vår klinikk i Krakow. Grunnet er stor pågang blant skandinaviske pasienter, derfor er det fint å ha en som snakker flytende norsk. Hun er her til å hjelpe med oversetting om du eventuelt ikke kan snakke engelsk, og kan også svare på dine mail. Ikke nøl med å ta kontakt. Marika hjelper gjerne. Du kan også gjerne spørre henne om du trenger hjelp til din søknad om refusjon fra Helfo. Har du andre hendvendelser til oss, ta gjerne kontakt på e-post eller telefon.

 

 

 

Følg oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Facebook
Instagram