Sertifikatet

Sertifikat Solidna Firma

I januar 2009 INDEXMEDICA fikk en prestisje utmerkelse som er „Solidna Firma”(Solid Selskap).
Programmet støtter og fremmer pålitelige selskaper samtidig som de kontrolerer og skaper troverdighet for bedrifter.
Det ble utdelt over 2200 sertifikater i forrige utgavene av programmet.
Prisvinnerne er fra små, mellomstore og store bedrifter som fungerer over hele verden og bare i en region.
Sertyfikat Solid Selskap er den beste beviset på selskapet troverdighet som pålitelig betaler og en god arbeidsgiver.

 

ISO 9001:2008 Sertifikatet

INDEXMEDICA ble i desember 2008 en ISO 9001 sertifisert tannlegeklinikk. ISO 9001 er et internasjonalt anerkjent sertifiseringssystem for kvalitet og kvalitetsstyring innen en rekke forskjellige virksomheter.
Vi mottok vårt sertifikat for diagnose, tannpleie og forebyggende behandling innen tannhelse og tannpleie.
Dette sertifikatet er et bevis, både for oss, men ikke minst for våre pasienter, at vår klinikk tilbyr behandling av den absolutt høyeste standarden innenfor odontologi og diagnose.
Sertifikatet omhandler vårt medisinske personale, utstyret som benyttes samt organisering, rutiner og oppfølging av våre pasienter.
Sertifikatet er utstett av TÜV Rheinland InterCert, (Tyskland).

 

Business Fair Play Sertifikatet

I desember 2008 ble INDEXMEDICA Dental Clinic belønnet med Business Fair Play Sertifikatet. „Business Fair Play”-programmet er av lang tradisjon, allerede i 2008 fant den 11. utgaven av programmet sted. Arrangøren av programmet er instituttet for private bedrifter og demokrati, og programmet er tilknyttet den polske Chamber of Commerce. Hensikten med programmet er å fremme etikk i næringsvirksomhet, at støtte utviklingen av bedrifter gjennom å fremme pålitelig og rettferdig bedrifter, samt forbedre bildet av polske virksomheter. Dette programmet er forenlig med Corporate Social Responsibility forskrifter. I mange voivodships æres beskyttelse som er gitt av representanter for regionale myndigheter. Med programmet arbeider representanter for det polske parlamentet, statsadministrasjonen og offentlige instanser, bedrifter og frivillige organisasjoner. Den offisielle kunngjøringen av resultatene finner sted under en formell galla i desember. Bedrifter som har oppfylt betingelsene som stilles vil motta „Business Fair Play” sertifikater. Business Fair Play sertifikatet er en bevis på at INDEXMEDICA er en rettferdig og et pålitelig selskap. Dette er en av de mest prestisjetunge utmerkelser en bedrift kan motta.

Whatclinic.com 2015 Customer Sevice Award Sertifikatet

We are happy to inform that INDEXMEDICA has been awarded for the second time (previously in 2014) for customer service by whatclinic.com!
Whatclinic.com 2015 Customer Service Award motivates us to bring professional and high-level patient service at all times!

DIO® akkreditering for implantater

INDEXMEDICA er godkjent av DIO Implant System ® (Korea). Prosedyren som utføres av våre tannleger og i tillegg instrumentene og materialer for implanto-protetiske behandlinger oppfyller de høyeste kraven. Alle våre pasienter får et internasjonalt anerkjent garantibevis: DIO Implant System ® og kan i nødstilfeller bli hjulpet ved hver autorisert tannlege kontor over hele verden.INDEXMEDICA er godkjent av DIO Implant System ® (Korea). Prosedyren som utføres av våre tannleger og i tillegg instrumentene og materialer for implanto-protetiske behandlinger oppfyller de høyeste kraven. Alle våre pasienter får et internasjonalt anerkjent garantibevis: DIO Implant System ® og kan i nødstilfeller bli hjulpet ved hver autorisert tannlege kontor over hele verden.

 

Dentsply/Friadent ANKYLOS® akkreditering for implantater

INDEXMEDICA er godkjent av DENTSPLY-Friadent ANKYLOS ® (US-Tyskland) selskapet for implanta prosedyrer. Prosedyren som utføres av våre tannleger og i tillegg instrumentene og materialer for implanto-protetiske behandlinger oppfyller de høyeste kraven. Alle våre pasienter får et internasjonalt garanti kort Dentsply-Friadent ANKYLOS® og kan i nødstilfeller bli hjulpet ved hver autorisert tannlege kontor over hele verden.

Biomet 3i ® akkreditering for implantater

INDEXMEDICA er godkjent av Biomet 3i ® (US) selskapet for implantat prosedyrer. Prosedyrer som utføres av våre tannleger og i tillegg instrumenter og materialer for implanto-protestiske behandlinger oppfyller de høyeste kraven. Alle våre pasienter får en internasjonal garanti kort Biomet 3i ®, og kan i nødstilfeller få hjelp ved enhver autorisert tannlege kontor over hele verden.

VDW ® akkreditering – materialer og endodontiske utstyr

INDEXMEDICA er godkjent som brukere av materialer og dental instrumenter fra selskapet VDW® (Tyskland). Selskapet har sitt hovedkontor i München og er ledende når det gjelder innovasjon og nyeste teknologier i materialer og instrumenter for rotfylling (endodontiske) behandling. Medikamentene som brukes står for høyeste kvalitet, god estetikk, holdbarhet og biokompatibilitet. INDEXMEDICA bruker alle topp VDW®-produkter.

3MESPE ® akkreditering – materialer og dental legemidler

INDEXMEDICA er godkjent som bruker av materialer og dental legemidler fra selskapet 3MESPE ® (US-Tyskland). 3M ESPE-selskapet har sitt hovedkontor i St.Paul (Minnesota, USA) og Seefeld (Tyskland) og er ledende når det gjelder innovasjon og nyeste teknologier av materialer og dental legemidler for gjenoppbygging av tenner. Materialerna som brukes står for høyeste kvalitet – god estetikk, holdbarhet og biokompatibilitet. INDEXMEDICA bruker alle topp 3MESPE ®-produkter – fra svært effektiv og trygge lokalbedøvelse gjennom overlegen bonding systemer og estetiske nanocomposite fyllinger til zirkon keramikk som perfekt imiterer den naturlige tannenvev (LAVA ®-systemet).

Global ® akkreditering – behandlinger med dental mikroskop

INDEXMEDICA er godkjent som et tannlegekontor som utfører mikrokirurgisk og microendodontic prosedyrer med dental mikroskop Global ® (US). Som kan utføre mikrokirurgiske prosedyrer (f.eks resections, hemisections, lukking av perforasjoner) og microendodontic (fjerning av ødelagte instrumenter fra rot kanaler, slik patent på okkludert rot kanaler) prosedyrer med trofasthet og presisjon som ikke kan oppnås med tradisjonelle metoder. Med Global ® dental mikroskop kan tannlegen, og pasienten, se hele prosedyren  på skjermen direkte ved tannlegestolen.

Milestone® akkreditering – smertefrie Computer Controlled Local Anesthesia Delivery System

INDEXMEDICA er godkjent som et tannlegekontor som bruker den smertefrie Computer Controlled Local Anesthesia Delivery System The Wand av Milestone® (SAR). Dette systemet gir våre pasienter en fremragende komfort under og etter behandlingen, då datamaskinen kontrollerer trykket i den leverte bedøvelse og gir på den måten en bedøvelsen som er så smertefri og så effektiv som mulig  uten unødvendig stress.

Geistlich ® akkreditering – biomaterialer ved bein innpoding prosedyrer

INDEXMEDICA er godkjent som tannlegekontor som bruker av biomaterialer laget av Geistlich ® (Sveits). Takket være spesielle biomaterialer (kunstig bein, kollagen svamp, membraner) og Guided Tissue Regeneration kan våre spesialister på dette feltet gjøre at prosesser for tap av kjeveben stoppes og også reverseres.

Mectron® akkreditering – ultralyd utstyr

INDEXMEDICA er godkjent som tannlegekontor som bruker av den nyeste ultrasoniske teknologiene av Mectron ® (Italia). Takket være de høyt spesialiserte ultralyd utstyren er det mulig å utføre mikrokirurgisk og microendodontic prosedyrer med eksepsjonell presisjon. Disse systemene brukes f.eks til å fjerne ødelagte endodontiske instrumenter fra rot kanalene og utarbeidelse av rot kanaler og perforeringer.

Beyond® akkreditering – tannbleking

INDEXMEDICA er autorisert til å bruke den amerikanske Beyond ®-produkter for Office tannbleking. Beyond ® Dental & Health med hovedkontor i Stafford (Texas, USA) er en verdensleder i de fleste moderne tannbleking teknologier. Office tannbleking Beyond ®-systemet som brukes ved vår klinikk er rask (ca. 45 minutter) og ekstremt effektive, men først og fremst trygt for våre pasienter.

Ecolab® akkreditering – desinfeksjon og sterilisering

INDEXMEDICA er autorisert til å bruke desinfeksjon og sterilisering produkter laget av det amerikanske Ecolab ®. Dette selskapet har sitt hovedkontor i St.Paul (Minnesota, USA) og er en verdensledende med sine produkter som ikke bare er svært effektive, men også trygt for pasientene og for naturmiljøet.

Følg oss på Instagram

Facebook
Instagram