Konsultasjon pakke for nye pasienter og gratis overnatting på 4* INX hotell! Det beste tilbudet på markedet.

Gratis konsultasjon pakke

Vi tilbyr gratis konsultasjon pakke*

  • Gratis en natt oppholdet på vårt INX Design Hotell i Krakow
  • Gratis konsultasjon med undersøkelse
  • Gratis behandlingsplan med detaljer samt utgifter
  • Gratis Røntgen bilder
  • Gratis henting fra flyplassen i Krakow Balice

 

 

 

Vi tilbyr to alternativer av booking gratis konsultasjon:

Option 1:
Konsultasjon med bare en natt oppholdet. Du skal besøke tanklinikken vår for første konsultasjon og undersøkelse med Røntgen bilder. Etterpå skal du få detaljert behandlingsplan som lages med spesialister våre. Da kan vi diskutere om planen eller gir nødvendig forklaring. Senere kan du planlegge en tur til Polen slik at vi utfører behandling.

Option 2:
Konsultasjon samt behandling og gratis en natt oppholdet på en av våre Design Hotells. Det anbefales 3-5 oppholdet for konsultasjon og behandling. Vi skal bli glad og gjerne tilpasse individuelt tilbud for ytterligere netter på et hotell vi samarbeider med, med spesielle priser for våre pasienter.

 

 

 

 

Hvordan bestiller jeg reise?

1. Kontakt oss på epost eller ring oss til å sjekke ledig kapasitet.
2. Bestill flybilletter. Sjekk gjerne med www.norwegian.no eller www.ryanair.com. Både Norwegian og Ryanair har gunstige direkte ruter til Krakow fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Bestill flyet og vi tar oss av resten!
3. Send reiseinfo til oss. Vi trenger fly-nummer og tidspunkt for ankomst til Krakow samt avgang ved hjemreise til Norge. Vi skal gjerne bestille opphold i en av våre komfortable hoteller for deg. Vi skal gjerne forberede for deg ditt personlig spesialtilbud for de videre overnattinger på en av våre hoteller i spesial priser for våre pasienter.

Følg oss på Instagram

Facebook
Instagram