Våre hoteller

 

Vi er glad for at vi kan tilby våre pasienter et helt nytt nivå av komfortabelt tannbehandling i utlandet. Det er avgjørende å motta høy kvalitet dental behandling på INDEXMEDICA, men det er også viktig å ha et komfortabelt og hyggelig sted å bo i Krakow. Ved å tylby våre pasienter to 4* hoteller – INX Design Hotel og Metropolis Design Hotel – vi har oppnådd en nytt nivå på pasientomsorg. Vi er stolte av å informere om at vårt tilbud er unikt på det polske markedet.

 

INX Design Hotell ****

INX Design Hotell ****  åpent i august 2017, ligger på den mest gjennkjente kvarteret Kazimierz. Vårt hotell er  den beste valget for de som verdsetter kunst og kultur men også for de som liker design, sunn livsstil, gjennoppdage uforglemmelige steder, møter nye mennesker og utførsker historiet. Våre pasienter nyter å bo på dette hotellet.

 

 

122 designer rom

INX Design Hotel **** har 118 komfortable rom som er fulle av energi og unik design og 4 eksklusive suiter med tarrasse som har utsikt på Wawel slottet og Den Gamle Synagogen,

 

Negresco Bar:

Et perfek, hyggelig og uformell plass. Det fargerike interiøret i Negresco Bar er et vennlig plass hvor både hotellets gjester og innbyggerne i Kraków liker å hente på hvile. Sett deg godt ned i en komfortabel lenestol og nyt aromaen til en espresso eller slapp av med en drink.

 

Et øyeblikk med avslapning:

Som gjest har du tilgang til vårt lille, men veldig godt utstyrte treningsstudio på hotellets nederste etasje. Et besøk til den finske badstuen hjelper deg med å slappe av etter en treningsøkt eller en travel dag i byen.

 

Hva er så spesielt med INX Design Hotel?

 • 122 designer rom (118 opprinnelig innredede enkeltrom og dobbeltrom / dobbeltrom og 4 elegante leiligheter med terrasser)
 • Flott beliggenhet – innen gangavstand fra Kazimierz og Krakows gamleby turistattraksjoner
 • Negresco Bar – et fint sted å ta en matbit eller en drink
 • 24h / 7 Romservice
 • Vennlig mottakspersonell
 • Gratis internettilgang, treningsstudio og badstuen

 

 

 

 

Beliggenhet

INX Design Hotel ligget i den historisk delen av Krakow – Kaziemierz. Vi er bare noen minutter

unna lange magiste gater i nørheten av elva Wisla.

Hotellet ligget bare 20 minutter (med direkt trikk nr 24 fra Wawrzyńca til Urzednicza stopp) fra INDEXMEDICA klinikk.

Våre pasienter virkelig avslapper i den eksklusive INX Design Hotel etter behandling på INDEXMEDICA

 

Metropolis Design Hotel

 

INDEXMEDICA tilbyr sine pasienter overnatting på et veldig komfortabelt hotell ved Gamlebyen i Krakow, ikke langt fra klinikken.  Metropolis Design Hotel er et resultat av modige og sensuelle ideer. Bygget utgjør en ideell kombinasjon av det moderne og funksjonelle, der saftige teksturer og skreddersydde møbler er en eventyrlig fryd for øyet. Hver etasje i hotellet er framstilt i  en annen fargenyanse.

 

60 designerrom

Metropolis Design Hotel har 60 herlige rom som både er moderne og koselige. Kombinasjoner som ble brukt i hotellet  danner et spennende interiør, mens dype fargetoner garanterer et økt humør. Mangfoldige romplaner skaper harmoniske romkomposisjoner.

 

Negresco Bar & 3 Elements Restaurant

Stilige og praktfulle interiører med en koselig atmosfære utgjør et perfekt sted for avslapning eller møter. På den solrike terrassen får man nyte våre deilige matspesialiteter.

Dette kommer til å imponere deg på Metropolis Design Hotel

 • Virtual concierge,
 • 6 fargerike etasjer,
 • 59 skreddersydde designerrom i tre størrelser: S DESIGN, M DESIGN og L DESIGN,
 • Metropolis OVERSIZE SUITE med boblebad på soverommet og utsikt mot Wawelbakken,
 • 3 Elements Restaurant,
 • Konferansesal som kan deles inn i 3 separate konferanserom,
 • Negresco Bar med peis og terrasse,
 • Sjøakvarium,
 • Play Station,
 • Roomservice tilgjengelig døgnet rundt,
 • Vennlig resepsjon,
 • Gratis Internett.

 

 

 

 

Hvordan kommer jeg til Metropolis Design Hotel ?

Metropolis® Design Hotel ligger i selveste sentrum av Gamle byen i Krakow. Boulevarder langs Wisla, Kongeslottet på Wawelbakken og Gamletorget eller det mystiske jødiske kvartalet  ligger i gangavstand fra hotellet. Hotellet ligger kun 2 km fra INDEXMEDICA. Våre pasienter er veldig glad i å slappe av på det komfortable  Metropolis® Design Hotel!

INDEXMEDICA samarbeider bare med utvalgte hoteller i Krakow. Alle hotellene vi samarbeider med tilby våre pasienter en meget god standard med attraktive priser og spesialtilbud for kun våre pasienter, hvis du bestille et rom via INDEXMEDICA.

Det er viktig å ha et fint sted å slappe av etter tannbehandlingen og for å se byen.

Alle hotellene ligger i sentrum av Krakow og / eller i gamlebyen området med kan turistattraksjoner.

Vårt eget hotell i Krakow – få gratis overnatting!

Sodispar apart hotel

Sodispar Apart Hotel

Sodispar Service leilighetene ligger i Krakow og er topp 20 etter TripAdvisor.

Sodispar Krakow leilighetene ligger i de mest sentrale områdene av byen, ved siden av viktigste turistattraksjoner, shoppingområder og underholdning etablissementer. Dette hjemmekoselige innkvarteringen er et fantastisk alternativ til dyre hoteller. Oppdag en komfortabel og rimelig måte å oppleve Krakow fra en insider sitt synspunkt.

Alle leilighetene er fullt møblerte og selvbetjente med eget bad og grunnleggende kjøkkenapparater. Frihet av uavhengig innkvartering kommer sammen med utmerket service og profesjonell hjelp når det er nødvendig.

Det som gjør Sodispar så forskjellig fra kjedehoteller og så elsket blant våre gjester er vår fleksible og individuell tilnærming til hver kunde. Vi gjør alltid vårt beste for å dekke dine individuelle behov – uttrykke dine ønsker og forventninger, og vi vil foreslå et tilbud som passer for deg.

Følg oss på Instagram

Facebook
Instagram