Vi har et spesielt tilbud for alle pasienter! Det er det beste tilbudet på markedet!

Vi har et spesielt tilbud for alle pasienter! Det er det beste tilbudet på markedet!

Det gjelder fra 8.08.2017  til 1.03.2018.

For alle pasienter:

 

Gratis hele oppholdet på vårt INX eller Metropolis Design Hotell (avhengig av tilgjengelighet)

Vi tilbyr gratis hele oppholdet for alle pasienter som har tannbehandling med verdi av minst 1000€ på ett opphold.

*Dette tilbudet gjelder bare for dem som skal bo på INX eller Metropolis Design Hotell i hele oppholdet. Maksimum kan man få opp til 7 netter. Det er bare frokost som koster 50 PLN (12€) som må betales for. Dette tilbudet er for de som planlegger å besøke oss i tidsperiode fra 8. august 2017 til 1. mars 2018. Indexmedica forbeholder seg rett til å avslutte dette tilbudet uten noe spesiell forklaring. Dersom ville noen ønsket å være med en følge eller en støtte i den reisen da gjerne får du et dobbeltrom uten noe ekstra kostnader. Da skal dere betale tillegg bare for frokost av den tilleggpersonen som koster 50 PLN (12€).

 

 

 

I tillegg  for nye pasienter:

Vi tilbyr gratis konsultasjon og flypakke

 • Dekket flybilletter* Se vilkår
 • En gratis overnatting på INX**** eller Metropolis Design Hotell**** – avhengig av tilgjengelighet
 • Gratis konsultasjon og undersøkelse
 • Gratis utarbeidelsen av behandlingsplan
 • Gratis panoramarøntgen og lokal bedøvelse
 • Gratis velkommenpakke
 • Gratis taxihenting
 • Kostnader av CT scan blir dekket* Se vilkår

 

*Dersom bestemmer du deg å begynne en behandling innen 6 måneder etter konsultasjonen med verdighet 1500€ da får du flybilletter-kostnader trukket av regningen for behandlingen din opp til 180€.

** Dersom bestemmer du deg å begynne en behandling med implantater innen 6 måneder etter konsultasjonen, da får du kostnader av CT scan utført hos oss (36€ for CBCT scan, 99€ for CT av en bue) trukket av implantat-kostnader.

Vi tilbyr to mulige måter til å bestille gratis konsultasjon hos oss:

Mulighet 1

Konsultasjon med bare en gratis overnatting. Da skal du besøke oss på vår klinikk for å ta røntgenbilde og gjøre en undersøkelse og samtale med tannlege. Etterpå skal du få en detaljert behandlingsplan med alle prosedyrer,kostnader og nøyaktig forklaring dersom nødvendig. Da senere i tiden vil behandlingen starte.  Gratis overnatting er uten frokost.

Mulighet 2

Konsultasjon, behandling, dekket flybilletter og gratis overnatting på Metropolis Design Hotell**** eller INX hotell ***Se vilkår.

Det er anbefalt å komme til oss på ca 3-5 arbeidsdager for å få en konsultasjon og begynne en  behandling.

*** Dette tilbudet gjelder bare hvis hele oppholdet blir tatt på vårt INX eller Metropolis Design Hotell. Gratis overnattinger er uten frokost. Hver frokost koster 50 PLN (12 EUR) per person. Dette tilbudet er gyldig bare i tidsperiode til den 1 mars 2018. Etter den datoen har vi spesielle priser for overnattinger for våre pasienter. Indexmedica forbeholder seg rett til å avslutte dette tilbudet uten noe spesielt forklaring. Dersom ville noen ønsket å være med en støtte eller en følge da gjerne får du et dobbeltrom uten noe ekstra kostnader. Da skal dere betale bare for frokost av den tilleggpersonen som koster 50 PLN (12€).

Hvordan kan jeg bestille det?

 1. Vennligst kontakt oss via epost eller mobil for å sjekke tilgjengelighet.
 2. Etter å ha fått en bekreftelse av en legetime hos oss alt du må gjøre er det å bestille flybilletter-vi tar være på hele resten!
 3. 3.Vi er lykkelige av å ordne et avslappende opphold på vårt INX eller Metropolis Design Hotell. Vi vil bli glad  for å forberede for deg et individuell spesielt tilbud for videre netter på vårt hotell i spesielle rimelige priser.

 

Følg oss på Instagram

Facebook
Instagram