Fyllinger

 

Nyeste estetiske  materialer

  • Kompositter som glør i UV – lys helt som naturlige tenner
  • Umiddelbar effekt
  • Biologisk behandling av reversibel betennelse i nerven

 


 

Estetiske tannfyllinger

Vi tilflredstille pasientenens  høyeste estetiske kravene ved å anvende kun  beste og nyeste komposittmateriallene.  Vi jobber primært med  tre produsenter: 3M-ESPE (USA-Tyskland), GC (Japan) og Ivoclar Vivadent (Liechtestein).  Når vi setter inn fyllinger i for- og sidettenner, kan du være sikker på at det  oppfyller aller sterkeste estetiske og og funksjonelle krav. Vi legger merke til små men viktige detaljer som f.eks. hvordan fyllinger ser ut  i UV lys. Når våre pasienter skulle gå ut og ha det gøy i nattkluber, hvor det til vannlig brukes UV lys, kan de være sikre at ingen  skal legge merke til våre fyllinger, siden vi bruker  materialer som imiterer perfect naturlig tannemalje (i UV lys ser naturlige tenner gule og grøne ut, mens vannlige fyllinger blir da svarte).

 

Kort utførelsestid

En ubestridelig fordel med direkte metoder av tannrestauering er en mye kortere tid. På grunn av uforutsette omstendigheter  kan en tann gå i stykker før en  svært vikt begivenhet i ditt liv, og i dette tilfellet kan vi hjelpe deg selv om du ikke har bestillt time på forhånd. Vi setter inn en midlertidig fylling som kommer til å fungere perfekt i løpet av kort tid og lar deg planlegge i fred og ro når en permanent restaurering skal opprettes.

 

Reminalisering av tenner

Ifølge nyeste standardene av konserverende tannbehandling gjør vi alt mulig for å få våre pasienter beholde egne tenner  og ikke anvende rotfylling til og med i tilfellene av svært ødelagte tenner. Såkalt biologisk behandling av reversibel pulpitt (reversibel betennelse i nerven) utføres ved hjelp av behandlende fyllingsmaterialer laget spesielt for formålet.

Denne type fylling frigjør en veldig høy konsentrasjon av fluor-, kalsium samt hydroksidioner som følger til  reminalisering og helbredelse av tannvev. Bare hvis denne behandlingsmetoden mislykkes kan man begynne med rotfylling.

 

Lysherdende komposittfyllinger i fortenner og jeksle

 

 


Før tannbehandling

Etter tannbehandling

 


Før tannbehandling

Etter tannbehandling

 


Før tannbehandling

Etter tannbehandling

Følg oss på Instagram

Facebook
Instagram