Hva som skiller oss?

Erfaring, kompetanse og helhetlig fremgangsmåte til behandling

Vet du at gjennomsnittlig erfaring av tannleger som jobber på INDEXMEDICA, er over 14 år? Det viser at våre tannleger har hjulpet mange pasienter til å smile selvsikker igjen og at du er i gode og trygge hender. Ikke bare er de erfarne, de deltar også regelmessig i opplæring, kurs og seminarer og konferanser innen tannhelse/tannbehandling for å tilby deg høy kvalitet på behanlding.

Ved støtte av vårt team av spesialister kan vi tilby deg helhetlig tannbehandling med langvarige resultater. Vi begynner med grundig diagnostikk (også ved hjelp av CT- scann på plass), utarbeider behandlingsplan med kostnadsoverslag; vi utfører behagelig behandling slik at du kan være stolt av smilet ditt igjen.

Våre behandlingsplaner er gjennomsiktige, detaljerte og laget individuelt for deg.

 

Komfort og pasientomsorg

Vi bruker de beste behandlingsteknikker, utstyr og materialer for at du skal føle deg komfortabel under og etter behandling. For å gi deg fullstendig komfortabel og smertefri behandling, utføres alle behandlinger på Indexmedica under lokalbedøvelse, med bruk av internasjonalt anerkjent som det mest effektive og spesielle The Wand – systemet eller med bevisst sedasjon som er utført av vår anestesiolog.

 

Vi er glad til å være blant TOP 3 klinikker i Polen (av 1889 klinikker i Polen på GCR liste) ifølge internasjonal, uavhengig organisasjon Global Clinic Rating www.gcr.org

Vi ønsker å gjøre turen jevn og komfortabel og til slutt – en suksess. På denne måten på INDEXMEDICA har vi 4-personers internasjonale pasientavdeling – alt for den internasjonale pasientens velvære.

 

INDEXMEDICA concierge – tjenester inkluderer:

  • Bestilling av gratis taxi henting fra flyplass av engelsktalende drosjesjåfør
  • Bestilling av overnatting på vår 4 * hotell i Kraków Gamlebyen – Kazimierz
  • Bestilling av turer i og rundt Kraków
  • 24/7-assistanse av klinikkrepresentant
  • Forberedelse av dokumenter på engelsk for forsikringsselskaper, Helfo og andre.
  • På klinikken: kaffe, te, vann, Internett-tilgang datamaskin og skriver og mye smil!

 

Kvalitet på ledelse og sikkerhet

Kvaliteten var vår prioritet fra begynnelsen. ISO Quality Management System er ikke bare det velkjente sertifikatet. Først og fremst det er et system med prosedyrer, identifiserte prosesser, risikoanalyser, overvåking, kontroll, intern og ekstern revisjon – alle disse aktivitetene gir deg trygge og pålitelige tannlege tjenester. Vi har ISO 9001 QMS siden 2008 og vi gjennomgår hvert år revisjoner utført av TUV Rheinland. Vi sikrer de høyeste sikkerhetsstandardene og fastsetter referansen til pasienttilfredshet.

 

Innovativt utstyr og bare de beste materialene

For å gjøre behandlingen effektiv, trygg og komfortabel, bruker vi bare de beste enhetene for tannhelsepersonell, inkludert mikroskop, 3-dimensjonal CS KODAK 9300 CT-skanner, utført av kvalifiserte radiologer, Piezosurgery, intraoral kamera og endodontiske behandlingsinstrumenter. Vi bruker bare prøvde og testede materialer fra markedsledende selskaper, og vi gir garantier for utført behandling.

 

ISO 9001:2008 Sertifikatet

INDEXMEDICA ble i desember 2008 en ISO 9001 sertifisert tannlegeklinikk. ISO 9001 er et internasjonalt anerkjent sertifiseringssystem for kvalitet og kvalitetsstyring innen en rekke forskjellige virksomheter.
Vi mottok vårt sertifikat for diagnose, tannpleie og forebyggende behandling innen tannhelse og tannpleie.
Dette sertifikatet er et bevis, både for oss, men ikke minst for våre pasienter, at vår klinikk tilbyr behandling av den absolutt høyeste standarden innenfor odontologi og diagnose.
Sertifikatet omhandler vårt medisinske personale, utstyret som benyttes samt organisering, rutiner og oppfølging av våre pasienter.
Sertifikatet er utstett av TÜV Rheinland InterCert, (Tyskland).

 

Følg oss på Instagram

Facebook
Instagram